Welcome to MY new year...

Typiskt.
Jag är sjuk och ska vara hemma istället för att gå på mina kompisars middag, ska laga mat hemma, skalar potatis...
Jag skär av mig halva nageln plus en bit av fingret med potatisskalaren och nu blöder det som faaan (liknande situation har inträffat med tapetkniv, jag kanske tar upp det ärendet vid ett annat tillfälle). Faktum är att det droppar på mitt tangentord vilket jag inte riktigt uppskattar. Jag tror jag behöver byta plåster. Eller bara lägga på ytterligare ett.
Welcome to my new year.

Kl.18:02
Jag tror jag just gick upp 2 1/2 kilo...
*Burp!*

Ehum... får jag presentera, mitt livs första nyårslöften!

Okej. Låt mig klargöra en sak. Jag brukar normalt sett aldrig avge nyårslöften eftersom jag krasst sett aldrig skulle kunna hålla dem. Men nu mina vänner, är en förändring på gång. Jag tänker göra ett försök eftersom jag alltid har strävat (läs; strävar....) efter att bli en bättre människa. Så... tycker ni jag har glömt något; påminn mig, för än finns det hopp...


Jag lovar härmed att jag (ska försöka);

1. Hålla mina nyårslöften

2. Vara snällare mot min kusin

3. Bryta mina dåliga matvanor... (måste jag?)

4. Köpa ny, rosa digitalkamera (för allas vår skull)

5. Göra mer för välgörenhet (ex. kasta ut soporna någon mer dag i veckan)

6. Göra lite till för välgörenhet (ex. diska någon mer dag i veckan)

7. Leka mer med min hund

8. Städa akvariet...

9. Bli mer allmänbildad (ja, Carro, vi har monarki i Sverige...)

10. Starta demonstrationer (mindre skatt på chokladbaserade råvaror!)

11. Äta mindre choklad (...)

12. Ta mig upp på stan innan 7:e januari och lämna intyg och betyg till arbetsförmedlingen (gynnar och drabbar endast mig själv)

13. Göra något osjälviskt

14. Göra massor av osjälviska handlingar (välkommen att ge förslag!!!)

15. Dricka mindre (fast festa oftare!!!)

16. Skaffa fler nyktra vänner...

17. Låta VeckoRevyn bli min bibel (inte chokladboken jag fick i julklapp från min kusin)

18. Börja pensionsspara.


Det får duga så länge tror jag.


Ten things you WANT to know

Lilla listan: Tio saker du BÖR veta om mig


- Chokladkakan du har i din ficka  går aldrig säker i närheten av mig (oh, you saw that coming ;O)

- Jag älskar skvaller...

- Jag utövar hatkärlek mot min mage (platt såvida jag inte ätit något på fem dar...)

- Jag utövar hatkärlek över min svank (kan vara sexigt, men är inte sexigt när svanken gör att magen putar utåt pga inälvornas oförmåga att krympa och utrymma plats)

- Jag har blivit hjärtekrossad (på riktigt) en gång i mitt liv

- Jag är rädd för mörker (inga... som helst... kommentarer.)

- Jag har otroligt konstiga matvanor (ostekt falukorv, okokt pasta, rått ris, frysta pommes frites... name it and I tell you :O)

- Jag har tre (!) chokladböcker i hyllan för tillfället (boktips någon?)

- Om jag var en superhjälte skulle jag vara öh... fantomen för han har en fin häst (och jag skulle kunna få reda på hur en kille tänker...)

- Jag är dig trogen för resten av livet om du behandlar mig väl! (L)


(Och en liten hemlis som inte min mamma vet; tatueringen kostade 700, inte 600 som jag sa först...) (A)

So... This is me :D

Hm. Antar att man kanske borde börja med att presentera sig själv lite. Jag vet inte riktigt hur det funkar i bloggvärlden, det kanske är meningen att man ska ha eget space för sånt här men visst känns det väl lite mer "intimt" (varför älskar jag och använder det ordet så ofta!?) att skriva det i text än att göra det i punktform?

Hum. Okej. Så det här är jag.


Jag heter Caroline. Med C och E på slutet för att en gång för alla klargöra detta faktum. Ropar du på mig som Caroline, så har du förverkat dina chanser till vänskap hos mig, alternativt förlorat en redan befintlig sådan. Och alla vill väl vara vän med mig?

Så... kalla mig bara kort och gott för Carro så klarar du nog dig. Mitt efternamn tycker jag inte vidare värst om eftersom det kan leda till skrattanfall (och i nio fall av tio, och jo, jag har hört det mesta) och

felsägningar. Så vi skippar att ta upp det såvida du inte frågar.


Jag bor några mil utanför Örebro, i en liten "håla" som man klassiskt säger (Ha! Jag vet faktiskt en annan "håla" som är än mer "HÅLA" än vår eh... "håla").


Jag tog studenten i somras från Tullängsskolans Bygg och Hantverkslinje och kan nu stolt presentera mig målarlärling hos en av Örebros största målerifirmor... eh, ja. Det vill säga när jag fortfarande hade jobb där. Jävla finanskris.


Mitt absolut största intresse i livet har alltid varit hästar. Lite kort kan jag väl säga att jag började på ridskola när jag var 6 år, blev fodervärd på en häst som hette samma sak som en sommarmånad (men som inte var en sommarmånad att rida på) tills en vacker dag då min högsta dröm uppfylldes och jag fick en egen häst. Den gudomligaste av dem alla. Jag ville egentligen ha en stor, svart, vacker vildhäst. Jag fick min kompis drömhäst. Jag fick en vit (!) arab. En smutsig sådan (svart vore ju mycket mer praktiskt liksom).

Några år senare köpte vi en till. En bråkig vildhäst faktiskt som jag har pli på (ibland).

Gud vad jag saknar ridsolan.


Några andra intressen jag har är att prata, och faktiskt, lyssna. Ehum.... När jag inte pratar då. Fester är också en betydande del i mitt liv och något jag gärna skulle göra oftare men nu när man är arbetslös... ja. Du förstår. Konkreta saker jag gillar annars är tatuering och piercing. Har en tatuering på ett ställe som är lite svårt att lokalisera så... jag visar en bild istället. Ska någon gång pierca mig i tungan. När min mamma är död eller så.


Mina främsta egenskaper är att kunna döda offer med min oemotståndliga charm och omständighet. Ja det ena är ju bra i alla fall. Annars gillar jag själv min humor som ofta är skruvad och långsökt men jag kan verkligen få till det ibland. Tro mig.

Min vardagshumor (den jag använder mig av nu) är den jag hoppas går hem i stugorna.


Så! Nu känner ni mig in på skinnet.

Tror ni ja...



Ps. Det känns som om jag glömt nämna en MYCKET viktig detalj om mig själv. Jag är nämligen hopplöst chokladberoende, och när min kompis skulle förklara vad hon menade med ordet omständlig (ja, jag nämnde det tidigare i texten, så nu vet jag ju vad det är!) använde hon denna förklaring...

"Carro... det är som om du skulle gå runt i en stor ICA-affär, typ ICA-Maxi vid Eurostop, och istället för att gå direkt till CHOKLAAADEN så kollar du runt i HELA butiken innan du kommer dit. DET är att vara omständlig."

Den jag har, belägen till höger om svanken och ovanför skinkan.


Välkommen till min nya blogg!

Haha! Som den allra sista i världshistorien startar jag härmed en egen blogg.
Mitt mål med den (tror jag) är att min sjuka humor och totala självironi ska blandas med en gnutta moral och etik (ööhh...)
Detta pga påtryckningar från ovan (läs; tjatande polare...).
Så ehum...
Enjoy! :D

RSS 2.0